skip to Main Content

Om mig

Teodora

Foto: Jonas Persson

Teodora

Sedan jag kan minnas har jag varit intresserad av frågor kring sexualitet, kroppen och relationer. Nu 36 år gammal brinner jag fortfarande för frågor kring sexuell och reproduktiv hälsa och min vision är att hjälpa människor att ha ett bra sexliv, så som de själva definierar det, ett sexliv som de längtar till och förtjänar att ha. Den sexuella hälsan kan inte exkluderas från människans generella hälsa och det är dags att börja ta den på allvar.

Frågor kring sexalitet och relationer är ofta laddade och obekväma. Är jag normal? Gör alla andra också så? Hur ska jag visa vad jag känner? Många känner sig ensamma och behöver stöd. Mitt mål är att i personliga samtal ge det utrymme som sexualiteten behöver ta.

Som utbildad sexolog har jag kunskapen att ge rådgivning och behandling för problem kopplade till kropp och sexualitet. Som coach kan jag hjälpa människor att hitta den rätta vägen för just dem. Härifrån och framåt! Jag utgår ifrån ett helhetsperspektiv. Inga problem är för stora eller för små för att tas upp, det krävs bara mod att ta det första steget.

Det är samtidigt viktigt att arbeta med sexualitetsfrågor på en samhällsnivå för att kunna förändra strukturer och bana nya vägar. Därför arbetar jag idéellt och är aktiv inom RFSU Malmö, för att RFSU är den enda frivilliga organisationen i Sverige som arbetar med sexualupplysning och opinionsbildning för att slå hål på fördomar och bota kunskapsbrist inom området.

Vill du veta mer om mig och vad jag gör?

Släng iväg ett mail till mig på info@didova.se eller följ mig på sociala medier.

Back To Top